Търсене
0
Количка
До -30%

Последни тенденции в обзавеждането за 2017

Зеленото и неговите нюанси ще бъдат един от основните цветове в интериорния дизайн тази година. Някои от най-актуалните нюанси в момента са ябълково зелено, тревисто зелено и зеленина. Една от причините за това, е че хората искат да слеят стила си с природата. Зеления цвят е подходящ както за стена така и като акцент във всеки интериор.Тъмно сините нюанси са много модерни в момента, тъй като са продължение на актуалната в момента морска тематика. Тъмно синия цвят придава артистичка нотка на вашето обзавеждане. Синия цвят също е подходящ както за мебел така и за стена.


Сивото е още един цвят, който е тенденционално актуален. Преимуществото на сивото е, че придава семплота и изчистеност и в случай, че става дума за сиви стени, те карат мебелите да изпъкват. Сивия цвят е отлично допълнение към всеки друг цвят.


Друг тренд в момента са тропическите мотиви. Тропическите мотиви вдъхват много топлота и темперамент на помещението. Този мотив често най-често бива имплементиран под формата на тапети и текстил.


Последния тренд който ще разгледаме е мрамора. Мрамора е материал, който бива асоцииран с класически и старовремски буржоазен стил на обзавеждане.
Мраморът най-често бива имплементиран в дизайна на бани, кухни и холове.