Търсене
0
Количка
До -30%

Сватбен Списък

Предстои Ви сватба и куп приятни емоции.  Вие можете да избегнете получаването на някои ненужни подаръци като съставите Сватбен Списък с помощта на нашия екип!  По този начин ще спестите време на гостите си и ще им помогнете да изберат подаръци, които ще Ви зарадват! В КАМКО Вие имате възможност да включите в Сватбения си Списък мебели, килими, осветителни тела, пердета, тапети, матраци, спално бельо и домашни потреби и декорации.

Хубаво е сватбеният списък да бъде внимателно обмислен и разпратен на гостите със сватбената поканата. В него трябва да са включени повече и разнообразни предмети с ниски и високи цени, за да се предостави избор на всеки от поканените. Гостите, които живеят в различни градове могат да изберат своя подарък чрез интернет магазин www.kamko.bg и да уточнят подробностите по телефона.  Всеки гост, закупил сватбен подарък получава ваучер, които да Ви подари в деня на сватбата или при негово желание подаръкът може да бъде опакован, за да се поднесе.

Всички подаръци, които остават в магазина ще бъдат доставени в желан от Вас момент, заедно с още един подарък от Вашия Сватбен Списък от КАМКО!!


Полезни Вързки