Търсене
0
Количка
До -30%

Доставки и транспорт

ДОСТАВКА ОТ 1 ДО 3 РАБОТНИ ДНИ СЛЕД ПРИЕМАНЕ НА ПОРЪЧКАТА


УСЛОВИЯ ПО ДОСТАВКА

Доставката е допълнителна услуга и не е включена в цената на артикулите. Стойността на доставката се изчислява след потвърждение на поръчката от страна на клиента. Наш консултант ще ви се обади, за да уточните най-удобния за Вас вариант за плащане и подробности по доставката.

Всички стоки закупени от онлайн магазини KАМКО се доставят от фирмен автомобил или от куриер на предварително заявен адрес, освен ако изрично не е уговорено друго между потребителя и представител на KАМКО. При финализиране на поръчка имате възможност да изберете адрес за доставка.  В случай, че изберете вариант с адрес на доставка различен от този за плащане, закупените стоки се изпращат след като бъде потвърдено плащането.


ПРОМОЦИИ И ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ:

1. Промоционалните актикули не подлежат на каквито и да е допълнителни намаления.

2. Промоциите са обявени до дата на валидност на промоцията или до изчерпване на количествата.

3. KAMKO си запазва правото да лансира индивидуални самостоятелни промоции в търговските обекти.


ПРАВО НА РЕКЛАМАЦИЯ

Рекламацията за явни дефекти се предявява в момента на получаване на стоката, освен ако става въпрос за фабричен дефект. Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при:

1. констатирани липси

2. дефекти на стоката

3. несъответствие с обявения размер

4. несъответствие с обявената търговска марка.


ОТГОВОРНОСТИ И ЗАДЪЛЖЕНИЯ

1. KAMKO не носи отговорност при изчерпване на количества от дадени артикули, както и в случай на забавяне на пратката поради липса на наличности, изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки.

2. В случай, че няма възможност да бъде осигурен желания от Вас артикул или се предвиди забавяне на комплектоването на поръчката, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или с писмо, като при възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули.


ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА НА ЗАКУПЕНА СТОКА

В срок от 7 дни след получаване на стока, поръчана на www.kamko.bg клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид.

2. Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.

3. Запазена оригинална транспортна опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента.

Полезни Вързки