Търсене
0
Количка
До -30%

Как да обзаведа кухнята си (Съвети за кухненско обзавеждане)

Как да обзаведа кухнята си (Съвети за кухненско обзавеждане)

Тук ще разгледаме някои от основните въпроси, които трябва да си зададем  при обзавеждането на кухня и как да рационализираме процеса на позлване на кухнята.

1. От какво наистина има нужда вашата кухня.

На първо място е важно да прецените правилно, как точно ще използвате в кухнята. По-често приготвяте храната си или я поръчвате. Кои прибори използвате при готвенето? Отговора на тези въпроси ще елиминира много излишни елементи в обзавеждането на кухнята и ще ви помогне да изберете това от, което наистина ще имате нужда.2. Как да организираме кухнята така, че да е максимално лесна за ползване.

Нещата, които използвате най-много в процеса на готвене, трябва да са ви под ръка, така максимално ще улесните процеса на готвене.Един от често срещаните приоми при подреждане на кухня е например да облегнете дъската за рязане в близост мивката. Още един приом за олеснение е да позиционите любимите си чаши за кафе или чай близо до мястото където приготвяте напитките.3. Как да организирам съдържанието в кухненските шкафове.

Възможно най-близко разположете чаши и чинии така, че да са лесно достъпни за вас. Важна подробност е, че е препоръчително те да са на нивото на очите ви. Форми за сладкиши, миксер и подобни са удобни да стоят на по високите места, тъй като вероятно ще ги ползвате по-рядко.

 

Тук ще откриете още находчиви приоми за лесно ползване на кухнята: